Logo vrienden_web

Vriend worden

Vriend worden

Wij hebben jou nodig! Hoe meer vrienden, hoe meer we voor elkaar kunnen betekenen... Meld je nu aan als VRIEND van Muziekcentrum Westland. THNX!

Vriend worden

Vriend worden?

Vriend worden is eenvoudig. Vul het formulier in.

We hopen je snel te begroeten als vriend…

MuziekCentrumWestland geeft muziek de ruimte!

MuziekCentrumWestland is hét Westlands oefencentrum in Naaldwijk. Sinds de start op 1 september 2014 oefenen binnen MCW wekelijks vele Westlandse bands om samen te genieten van het maken van muziek. De geluiddichte cabines zijn allemaal voorzien van topapparatuur. Bands worden verwelkomd door enthousiaste beheerders én in de ontmoetingsruimte leren muzikanten elkaar beter kennen onder het genot van een drankje.

Samenspel

Rond de muzikant zijn vele mensen nodig om muziek te laten leven. Een ouder, een leraar, een idool, een medemuzikant, maar zeker ook het publiek. Een vaak gehoorde quote van een muzikant is: „het publiek ging helemaal los, dat gaf zoveel energie waardoor we nog beter speelden”.

Juist om deze laatste ervaring voor zowel muzikant als publiek vaker te laten plaatsvinden is MCW op zoek naar vrienden.

Een vriend krijgt meer dan liefde

MCW wil 4 maal per jaar een evenement organiseren waarbij actieve muzikanten en vrienden elkaar ontmoeten. Een gezellige avond waarbij livemuziek centraal staat. Creativiteit staat hierbij voorop. Denk bijvoorbeeld aan een Westlandse Led Zeppelin avond waarbij Westlandse muzikanten hun versie laten horen van Whole lotta love of Ramble on… Ik kan niet wachten.

Of een vinyl avond waarbij LP’s en livemuziek elkaar afwisselen. MCW heeft een enthousiaste evenementencommissie die deze avonden tot in de puntjes verzorgd.

Digitale nieuwsbrief

Vrienden ontvangen 6 maal per jaar een nieuwsbrief waarin de Westlandse muziekscene wordt belicht en evenementen worden aangekondigd. Daarnaast zijn er diverse interessante en leuke rubrieken die door onze vaste PR-commissie worden gevuld. Vrienden zijn gewoon beter geïnformeerd.

Bijdrage

Voor € 25,00 per jaar blijf je volledig op de hoogte. MCW is een stichting met een ideële doelstelling, dus alle bijdragen van de vrienden worden weer geïnvesteerd in de Westlandse Muziekscene.