MCW en Café De Slimmerick: verbinding als kracht!

  • Sponsorcontract De Slimmerick 016

Project Description

Stichting MuziekCentrumWestland (MCW) voor Westlandse popmuzikanten is op de goede weg. Diverse bands repeteren inmiddels regelmatig in de professioneel ingerichte oefenruimtes. MCW geeft zo letterlijk ruimte aan de muzikale ontwikkeling van (jonge) Westlandse muzikanten. Een enthousiaste groep vrijwilligers is dagelijks in de weer om de ambities van MCW waar te maken. Maar met financiële ondersteuning en support vanuit het bedrijfsleven en door particulieren kan MCW nog veel meer doen.

Diverse bedrijven en particulieren hebben daarom die steun reeds toegezegd. En ook de eerste hoofdsponsor werd 4 april jl. met open armen verwelkomt. Namens Café De Slimmerick tekende eigenaar Piet Brederoo een overeenkomst waarmee Naaldwijks bekendste café en de jonge stichting zich de komende drie jaar aan elkaar verbinden. Waarbij de belangrijkste overeenkomst tussen hen in de praktijk is: het verbinden van mensen. Want: “zonder verbinding is er géén gezelligheid en géén muziek, dat is onze kracht”, aldus Brederoo. Ook de nieuwe MCW voorzitter Ronald van Elswijk – die onlangs Jos Borgdorff opvolgde – liet weten zeer tevreden te zijn met deze samenwerking: “De kernwaarden van MCW zijn: verbinden, samenspelen en plezier. Als bestuur beseffen we maar al te goed dat in de huidige maatschappij het van groot belang is om onderdeel te zijn van een sterk netwerk. Dit maakt MCW toekomstbestendig. Met De Slimmerick als sponsor van één van onze 3 oefenruimtes bouwen we verder aan ons fundament”.

Behalve het beschikbaar stellen van oefen faciliteiten organiseert en begeleidt MCW ook kleinschalige evenementen. Een belangrijke exponent hierin is de MCW All Star Band. Een gezelschap dat bestaat uit muzikale MCW vrijwilligers die al regelmatig optraden. Op 5 mei a.s. zullen zij ook de opening verzorgen van het bekende Wollepop festival in Naaldwijk. Verder heeft MCW een actie op touw gezet om jonge muzikanten tot 21 jaar betaalbaar te laten repeteren in één van de drie geluiddempende oefencabines. Voor meer informatie hierover, of over hoe u het MCW kan ondersteunen is op te vragen via e-mail: info@muziekcentrumwestland.nl