B-Sharp winnaar Popprijs Westland 2013

Project Description

In een volgepakt Nederland 3 Wateringen is zaterdagavond 16 november 2013 de finale van Popprijs Westland 2013 gehouden. Na maanden van voorbereiding en voorrondes met vele getalenteerde bands was het grote moment aangebroken; de grote finale!

De bands Tune, The Royal Spuds, B Sharp en Pangea hebben tijdens de finale het publiek getrakteerd op een waanzinnig muzikaal hoogstaande avond. De sfeer zat er goed in, en ondanks de strijd die de bands onderling moesten voeren bleek ook nu weer dat muziek grenzen vervaagt en de onderlinge competitie achter de coulissen van Nederland3 eerder de vorm van een gezellige onderlinge sfeer had.

Maar uiteindelijk kon er tijdens de Popprijs Westland 2013 maar één winnaar zijn en dat is geworden B Sharp!

Deze waanzinnige band kreeg uit handen van wethouder Arne Weverling de hoofdprijs uitgereikt: B Sharp wint 2 dagen studiotijd bij Unicorn Studios! The Royal Spuds gingen er vandoor met de extra prijs, een optreden op Dijkrock 2014 en alle bands zijn nogmaals te zien en horen op 10 Jaar Westland in 2014.

Wij wensen de prijswinnaars veel plezier met de gewonnen prijzen. Tevens danken we alle andere bands voor hun inzet. En natuurlijk mogen we de sponsors niet vergeten die de Popprijs Westland mogelijk hebben gemaakt: onze dank is groot!

Tot volgend jaar!

Bekijk hier de foto’s

 

Finale Popprijs 1218

Categories: