Welkom bij Muziekcentrum Westland

Wil jij je versterker lekker open kunnen zetten zonder dat je buren er last van hebben? Zou je het leuk vinden als je na de bandrepetitie nog even gezellig kunt napraten? Of vind je muziek, geluid en techniek interessant en wil je daarmee wel eens iets doen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. MCW is een Westlandse stichting die zich inzet voor bands, muzikanten en muziekliefhebbers. In dit centrum kunnen bands oefenen, kunnen lessen worden gegeven, evenementen georganiseerd, wordt opgetreden en ontmoeten muziekliefhebbers elkaar. Kortom, alle onderdelen die nodig zijn om muziek te maken in één gebouw.

Op 30 augustus 2014 opende het centrum haar deuren. Mede dankzij een flinke bijdrage van de gemeente Westland, Beheersstichting Loswal de Bonnen, Kiwanis Westland, Fonds Westland en het Westlandse bedrijfsleven is het gelukt MuziekCentrumWestland te openen.

Een enthousiaste ploeg van circa 20 vrijwilligers is dag in dag uit in touw om het MuziekCentrum te laten zijn tot wat het is: een fantastische plek, met geweldige geluidstudio’s uitgerust met top apparatuur. Kortom een ideale plek om je passie uit te voeren en andere muziekliefhebbers te ontmoeten.

Ook oefenen bij MuziekCentrumWestland? Schrijf je hier dan snel in, dan nodigen we je uit voor een intakegesprek.

We hopen je snel te zien en/of te horen…

Bestuur web2

vlnr: Jos Borgdorff, Giel van der Hoeven, Ronald van Elswijk,
Paul Persoon en Ellenus Engberts.